Tiskárna

Tisk vzdělávacích a propagačních materiálů

Co tiskneme

Máme již více než desetiletou zkušenost s tiskem široké škály vzdělávacích materiálů, jako jsou pracovní sešity, doplňková skripta, ale i knihy s měkkou vazbou. Tiskneme jak pro vlastní školení, tak pro odběratele. Můžete se spolehnout na to, že účastníci školení vždy dostanou do rukou precizní tištěné materiály. Tiskneme také propagační materiály, jako jsou brožurky, letáčky, časopisy, ale třeba i kartičky nebo pexeso na míru.

Lektorujete a připravujete si vlastní materiály?
Naším cílem je ušetřit vám práci i čas a zároveň dodat kvalitní produkt. Materiály vytiskneme, připravíme, zabalíme i s dodatečnými předměty jako jsou fixy nebo jmenovky a pošleme přímo na vámi zvolenou adresu.
Nemusíte řešit žádné zdlouhavé procesy – postaráme se
o vše za vás.

Pro koho tiskneme

Kdy se vám v praxi mohou služby naší tiskárny hodit?

  • Jste interní lektor a hledáte spolehlivého dodavatele materiálů pro vlastní školení?
  • Jste organizátor konference, pro kterou potřebujete velké množství materiálů?
  • Jste personalista a chcete vydávat firemní časopis?
  • Chystáte se na pracovní veletrh a rádi byste někde vytiskli letáčky?

Pokud ano, tak je naše služba pro vás ta pravá. Přenechejte své požadavky ohledně tištěných materiálů na nás a věnujte čas tomu, co je pro vás důležité. Jsme tu, abychom vám poskytli spolehlivé a efektivní řešení. Zajistíme TISK, dopravu i distribuci.

Proč TISKÁRNA od MotivuP

ikona1

1 000 000+

S tiskem máme opravdu bohaté zkušenosti. Ročně vytiskneme několik milionů stran.

ikona2

až k vám

Materiály vytiskneme, připravíme, zabalíme a pošleme až k vám. Žádné starosti, vše řešíme za vás.

ikona3

12 689

I s logistikou máme zkušenosti. V minulém roce jsme odeslali celkem 12 689 dopisů a zásilek.

ikona4

tisk na míru

Maximálně se přizpůsobíme vašim přáním, nabízíme flexibilitu v různých rozměrech i materiálech.

Produkty tiskárny

Letáčky

Tisk letáčků je pro nás denním chlebem. Nejčastěji tiskneme ve velikosti A4 a A5, ale nabízíme i širokou škálu jiných formátů, abychom uspokojili požadavky všech zákazníků. Tiskneme propagační i edukační materiály. Co se týká množství materiálů, vyjdeme vám vstříc, ať už potřebujete pár letáčků pro osobní potřebu nebo větší náklad pro celý podnik. Rádi připravíme letáčky pro jednorázovou akci a v případě zájmu jsme otevřeni i dlouhodobější spolupráci.
letacky

Vizitky

Oblíbeným produktem z naší nabídky jsou také vizitky. Tiskneme ve standardním rozměru 90 × 50 mm nebo i v jiné velikosti podle vašich přání. Vizitky jsou nejen prostředkem pro sdílení kontaktů, ale také skvělou formou propagace. Kromě kontaktů můžeme na vizitku zařadit i citát nebo slogan, které si vaši klienti rádi odnesou jako inspiraci. V případě školení můžeme pro zajištění maximálního přínosu účastníkům připravit praktické kartičky s klíčovými body z workshopu.
vizitky

Pozvánky

Jsme schopni zajistit kvalitní pozvánky na události. Používáme tvrdší papír, který dodává pozvánkám kvalitní vzhled. Standardně pozvánky tvoříme přeložené. Nabízíme různé formáty včetně A4, A5 a A6, abychom splnili vaše individuální potřeby. Tyto pozvánky jsou ideální pro vaše akce, protože se do nich vejde dostatečné množství informací a zároveň působí profesionálním dojmem.

pozvanky

Brožurky

Specializujeme se i na výrobu brožur, které vynikají svou kvalitou a flexibilitou. Brožurky vyrábíme třikrát překládané, což zvyšuje jejich praktičnost. Mohou sloužit jako edukační, propagační materiál nebo pozvánka. S brožurkami získáte efektivní a profesionální prostředek pro sdílení informací.

brozurky

A další...

Kromě výše zmíněných produktů nabízíme také tisk materiálů sešitých, nebo s kroužkovou vazbou. Naše služby zahrnují tisk pracovních sešitů, skript, ale i čistých materiálů, které slouží pro vaše poznámky a nápady. Jsme flexibilní a přizpůsobíme se vašim potřebám, ať už potřebujete tisknout materiály pro výuku nebo pro firemní použití. Navíc jsme schopni vytisknout i firemní kalendáře nebo přání k různým příležitostem, jako jsou vánoční a novoroční přání. Fantazii meze opravdu neklademe a poskytneme vám kompletní podporu pro vaše potřeby.

Naše vybavení:

AccurioPrint C3070

AccurioPrint C3070

S tiskárnou AccurioPrint C3070 se otevírá zcela nový svět tiskových možností. S touto precizní tiskárnou se každý dokument stává živým příběhem, který si zaslouží být vyprávěn, díky schopnosti tisknout výrazné barvy a zachytit i ten nejmenší detail.
BizhubPRO 1100 Professional Printer

BizhubPRO 1100 Professional Printer

S tiskárnou AccurioPrint C3070 se otevírá zcela nový svět tiskových možností. S touto precizní tiskárnou se každý dokument stává živým příběhem, který si zaslouží být vyprávěn, díky schopnosti tisknout výrazné barvy a zachytit i ten nejmenší detail.
AirSpeed 450 a TriFold 360

AirSpeed 450 a TriFold 360

S kombinací Syklos AirSpeed 450 a TriFold 360 přinášíme inovativní řešení. AirSpeed 450 se svou precizností chrání tisk před poškozením při ohybu, zatímco TriFold 360 rychle a elegantně proměňuje naše tisky v atraktivní letáky. Společně zajišťují, že vaše tiskové produkty budou nejen kvalitní, ale i dobře vypadat.
Aerocut One

Aerocut One

Aerocut One představuje revoluční nástroj v oblasti tiskařství, který stříhá papír s jedinečnou lehkostí. Jeho schopnost přesného střihu transformuje běžné tiskové materiály na kvalitní vizitky, letáky a brožury, přičemž dodává do každého výrobku nádech profesionality.

Plockmatic BM 60+104 SQF

Plockmatic BM 60+104 SQF

Představte si svět tisku, kde každý list papíru získává význam. S Plockmatic BM 60+104 SQF spojujeme tiskařské umění s dokonalým zpracováním. Tento brožovací stroj umožňuje precizní sestavování tiskových materiálů do profesionálních brožur a sešitů. Dosáhnete s ním atraktivního vzhledu a praktičnosti tiskových projektů.

Renz SRW 360 Comfort Plus a Renz ECL 500​

Renz SRW 360 Comfort Plus a Renz ECL 500

Při tvorbě sešitů a kalendářů s kroužkovanou vazbou nám pomáhají tyto dva stroje, které propojují tradiční knihařské umění s moderními inovacemi. Dodávají produktům zajímavý vzhled i praktickou hodnotu.

Renz ECL 500

Renz SRW 360 Comfort Plus

Digibind 88411​

Digibind 88411

S naším strojem Digibind 88411 tvoříme krásné knihy a skripta od jednoho kusu. Každá vázaná stránka je unikátní příběh vázaný s láskou a precizností. Ať už je vaším přáním malý deník nebo rozměrnější skripta, s námi se stane skutečností. A to platí i pro naše materiály na školení. I když si lidé myslí, že máme univerzální skripta, není to tak. Na každé školení máme zacílené materiály, které odpovídají potřebám a cílům daného kurzu.
Řezačka EBA 5260​

Řezačka EBA 5260

Tato spolehlivá řezačka EBA 5260 je jako navigátor, který řídí vaše tiskové projekty bezpečně k cíli. Díky své schopnosti řezat papír až do krajů umožňuje tisk bez omezení, odhalujíc tak celý potenciál každé stránky. Optická závora zajišťuje bezpečnost a ochranu při manipulaci s ostrou čepelí pro každého, kdo s ní zrovna pracuje. Každý řez symbolizuje přesnost a spolehlivost, která nám umožňuje vytvářet krásné tiskové materiály. I tento stroj je v našem procesu naprosto nezbytný.
“Pravá síla tiskového průmyslu: I když je vše automatické, všechno má svého dirigenta”

Proč firemní vzdělávání s MotivP

ico1

1500+

V oboru máme bohaté zkušenosti. Tuto práci děláme již 28 let a každý rok pořádáme více jak 1500 rozvojových akcí pro naše klienty v České a Slovenské republice.
ico2

Komplexní vzdělávání

U nás vzdělávání nezačíná ani nekončí dnem školení. Vnímáme ho jako komplexní proces, který trvá v čase před i po kurzu, a podporujeme ho našimi virtuálními kurzy, microlearningy, skripty a dalšími prvky.
ico3

Tým lektorů

Máme k dispozici zkušený tým lektorů pod vedením Františka Hroníka. Naši školitelé jsou připraveni nejen předat teoretické znalosti, ale také vést modelové situace a poskytnout praktické rady.
ico4

Systém FILIP

Filip je náš univerzální asistent. Jedná se o spojení našeho vlastního systému a lidského prvku tak, abychom zajistili co nejlepší komunikaci a administrativu.

Rádi vám připravíme školení na míru

1 (Malý)

Příručka

Tým metodiků pro vaše zaměstnance vytvoří příručku, která bude obsahovat užitečná cvičení.
2 (Malý)

TV Studio

V našem TV studiu jsme schopni rychle reagovat na vaše potřeby, natočíme video pozvánky na akademie. Minutové shrnutí důležitých bodů ze školení a mnoho dalšího. Točíme krátká vzdělávací videa na dané téma.
3 (Malý)

VIRTUÁLNÍ KURZ

Na různá témata připravujeme i online kurzy, které slouží jako teoretický základ. Online kurz můžete pro svůj tým zakoupit i samostatně.

Pojďme se pobavit o spolupráci, vyplňte prosím formulář

Těšíme se na spolupráci

4 (Malý)
PhDr. František Hroník
zakladatel společnosti MotivP

Filip z MotivuP

tel. / mobil
e-mail

+420 773 911 999
filip@motivp.com